Op deze pagina hebben we bijna alle White`s schotels gezet. Mocht je extra informatie willen hebben aarzel dan niet ons even te bellen ( 038 3636591) of een mailtje te sturen zodat we je optimaal van dienst kunnen zijn. Indien je meer over de werking van schotels wil weten kijk dan even onder 'SCHOTELS" op deze site (zie het linker keuze menu)

OVERIGE ACCESSOIRES

WHITE'S SCHOTELS

Twee nieuwe lichtgewicht WIDESCAN(2D) schotels voor DFX & MXT Supergroot dieptebereik (50/80% verhoging): 14 & 18 inch(199/225 euro)
 
 
Blue max 1500 concentrische schotel:
Deze 36 cm schotel past op elke White's detector behalve de DFX en de MXT. De BM 1500 wordt gebruikt om diep gelegen voorwerpen te detecteren en zal ook kleinere vondsten wat dieper 'pakken'. Theoretisch max. diepte bereik is 180 cm. Aanbevolen voor XLT en 6000 Pro XL
 
 
Blue max ' shooter' concentrische schotel:
Deze 10 cm schotel is een welkome aanvulling voor elke WHITE's detector (ex DFX en MXT). Op en in moeilijke plekken waar de beweging van een grotere schotel ondoenlijk is zal deze SHOOTER uitstekend voldoen en is mineralisatie bestendig .
  
  
Bulls eye 5,3 concentrische schotel:
Deze 15 cm schotel is erg 'scherp' op kleine muntjes en voorwerpen en zal vaak gebruikt worden op akkers waar stadvuil en dergelijke ligt. Het plaatsbepalen met deze schotel is erg precies. (Niet geschikt voor DFX en MXT). Aanbevolen 'backup' schotel voor de XLT en 6000 Pro XL.
 
 
Multi Harmonic, wideband concentrische schotel:
Deze concentrische 24 cm schotel is alleen geschikt voor de DFX en de MXT. Deze standaard schotel wordt in principe altijd geleverd bij de aankoop van de voornoemde detectors. Een echte krachtpatser en voor alle doeleinden geschikt.
 
 
De Eclipse 5,3 concentrische schotel:
Deze 15 cm schotel is erg 'scherp' op kleine muntjes en voorwerpen en zal vaak gebruikt worden op akkers waar stadvuil ligt (of wat moeilijker toegankelijke terreinen). Het plaatsbepalen met deze schotel is erg precies. Alleen geschikt voor DFX en MXT en wordt aanbevolen als 'backup' schotel .
 
 
De Blue MAX 950 deepscan 24 cm schotel:
Dit is de beste schotel voor elke Whites detector maar speciaal voor de Classic serie. Ongeevenaard diepte bereik. Deze concentrische 'alles kunner' kunnen we echt aanraden!
 
 
Eclips DD widescan (2D) schotel:
Als je bij je DFX of MXT een extra schotel wil hebben dan is deze krachtpatser zeer aanbevolen!! Er zijn inmiddels al vele zoekers die alleen nog maar met deze schotel zoeken. De resultaten vliegen omhoog en is dus een bijzonde goede investering!!! (24 x 17 cm)
 
 
Eclipse DD Shooter widescan (2D) schotel:
Dit is de verkleinde versie van bovenstaande schotel. Ook al een aanbevolen schotel die zijn meerwaarde in de kleine ruimte zeker zal bewijzen. Bouwputten, stortgrond, niets is meer veilig voor deze kleine jongen. Alleen geschikt voor DFX en MXT. (17 x 8,5 cm)
 
 
De Blue Max SHOOTER DD wide scan schotel:
Ook voor alle andere White's detectoren is deze 2D schotel
echte 'must'. Juist op die echt moeilijke en zwaar
gemineraliseerde plekken zal deze schotel je de successen
brengen welke je van een White's detector mag verwachten.
Een echte aanrader!!!!


Zie onze webshop voor de actuele prijzen!