Detectie poorten
Detectiepoort
bom munt bliksem Hartje Duim

In openbare gelegenheden zoals uw bar, disco of zaal, bevindt zich in het algemeen veel publiek. In deze situatie's is het daarom van groot belang dat de veiligheid van uw gasten en uw personeel gewaarborgd kan worden.
De kans dat iemand in het bezit van een wapen is, is relatief groot. Controle op dit wapen bezit is dan ook helaas noodzakelijk en daardoor gerechtvaardigd.
Een dergelijke controle dient echter snel en efficiënt plaats te vinden en tevens de privacy van uw bezoekers te waarborgen. Een metaaldetectiepoort en/of handdetector is hiervoor het aangewezen middel. Tijdens het passeren van de poort vindt een detectie controle plaats op de aanwezigheid van metalen voorwerpen. Wordt de aanwezigheid geconstateerd, dan geeft de poort een geluids- en lichtsignaal. De plaats waar het voorwerp zich op de betrokkene bevindt is dan echter nog niet bekend. Daarom is het fouilleren van de betrokken persoon noodzakelijk. Om ook hier de privacy te blijven hanteren is een handscanner onontbeerlijk. (Natuurlijk is in vele zaken een handscanner voldoende en werkt zelfs preventief)

Hand detector Detectiepoorten inclusief plaatsing vanaf 2950,00 euro ex BTW
PD 140 handheld detector  

De metaaldetectie poort is ongevaarlijk voor mensen met een pacemaker en magnetische gegevens van bijvoorbeeld diskettes en tapes worden niet door de poort beinvloed...

Mocht u meer informatie wensen dan horen wij graag van u. Ook voor verhuur kunt u bij ons terecht. U kunt ons dagelijks bereiken onder tel 038-3636591 of fax 038 3636480.

Terug
Terug naar de beveiligings detectoren