Bodemsanering

TM 808Logo De TM 808 wordt mede gebruikt om olietanks/olievaten/putdeksels/leidingen en andere metaal verontreinigingen in de bodem te localiseren.

White's TM 808 (voor industrieel gebruik)

De TM 808 is ontworpen om grotere voorwerpen op grotere diepte te kunnen detecteren. Het opsporen van putdeksels, olievaten(tanks), kabels, leidingen, munitie enz. behoort tot de standaard mogelijkheden. Het maximale dieptebereik is zes meter. Kleine (spijkers e.d.) voorwerpen, die met andere detectoren wel "gepakt" worden, worden echter niet door de TM 808 gedetecteerd. Doordat er twee automatische zoekstanden op de TM 808 zitten is deze "two box locator" erg gemakkelijk te bedienen. Als u op zoek bent naar diep begraven voorwerpen dan is de TM 808 de detector met de makkelijkste bediening en de grootste diepgang. De TM 808 is de enige detector die grondmineralisatie afwijst zonder diepteverlies. De automatische grondafwijzing zorgt ervoor dat de detector probleemloos zijn werk doet, ook al varieert de mineralisatie (grondgesteldheid).

De Cave (grot) afstelling zorgt ervoor dat u grotten, tunnels en andere holten in de grond kunt lokaliseren.

De TM 808 is perfect uitgebalanceerd en heeft als extra een gevoeligheidsmeter die boven op de detector is geplaatst. Ook is er een geheugen knop aanwezig (retune) om de afstelling, die u ingebracht heeft, te handhaven. De detector bestaat uit drie delen (de twee "spoelen" en de kast), en is daardoor gemakkelijk te vervoeren in de bijgeleverde hardkartonnen draagkoffer.

Beschrijving

Terug
Terug naar de bedrijfs detectoren